English
www.megapark.bg » Наематели на офиси и търговски площи

До наемателите и посетителите в офис сграда Мегапарк - относно ЗАЩИТА ОТ КОРОНА ВИРУС - Изтеглете файла

Инструкции от Министерството на здравеопазването
Наематели на офиси и търговски площи

9 Март 2011 @ 16:42 | За проекта

FOX Channels Bulgaria

Водещо име на международния телевизионен пазар, Фокс Интернешънъл Ченълс притежава и управлява разнообразни развлекателни канали, както и представлява външни телевизионни канали на всички основни световни пазари.

9 Март 2011 @ 16:39 | За проекта

STRABAG Bulgaria

STRABAG SE е една от водещите компании в Европа строителството.Oсновните пазари на компанията са Австрия и Германия, а чрез многобройните си дъщерни дружества, присъства и във всички страни от Източна и Югоизточна Европа, на някои пазари в Западна Европа, на Арабския полуостров, както и в Канада, Чили, Китай и Индия. STRABAG генерира около 80% от строителната продукция в пазарите, на които тя е на едно от първите три позиции. Сред тях са Чехия, Унгария, Словакия, Полша и Румъния.

9 Март 2011 @ 15:17 | За проекта

LiveNEWS

LiveNews - 24-часова интернет медиа. Горещите новини от последния момент - на живо. Информацията - в реално време. Всичко, което се случва - на едно място. Новините от: политика, общество, криминално, свят, бизнес, технологии, култура и стил - на живо, в момента на случването. Коментари, анализи, интервюта, репортажи и разследвания - от злобата на деня, без подправки и подсладители.

9 Март 2011 @ 15:15 | За проекта

DeltaStock

Основан през 1998 г., "Делтасток" АД е водещ инвестиционен посредник, предлагащ онлайн търговия на регионалните и международните финансови пазари. Предметът на дейност на компанията обхваща също брокерски услуги в страната и чужбина и търговия за собствена сметка. Дружеството развива успешно дейност и зад граница, предлагайки своите услуги чрез офисите си в Лондон, Мадрид и Букурещ.

9 Март 2011 @ 15:13 | За проекта

СИС Технология

СИС Технология АД е водеща компания в областта на софтуерните технологии – консултации, проучаване, разработка, внедряване и поддръжка на софтуерни продукти, съчетано с предлагане на висококачествен специализиран хардуер.

1
2
«
»


Карта на сайта | Правни условия |